måndag 28 juli 2008

Grilla eller grillas....

Ikväll har vi grillat lite sådär olagligt på balkongen. R och A var förbi med jycken Vittra. Os bästis J var också hos oss. Det åts coleslaw och kryddiga korvar och älgkött och hamburgare och gallerchips och BBQsås och dricka och öl och ramlösa med smak av jordgubbar och lime dracks...mums. Det var toppen trevligt. Till efterätt skapades en fruktsalld bestående av vatten-, cantulope-, och honungsmelon samt nektariner, päron, mango och blåbär. Till detta serverades en supersmarrig marscapone/florsocker/limesaftröra och även glass och chokladsås. Rekommenderas varmt. Vi vart mätta må ni tro:)

Här trivs vi i värmen trots att det är varmt. Har varit en sväng till Kont och hälsat på kompisar. Och chillat hemma med godfika och film.

Lilla E, vårt charmtroll, älskar att bli skrämd...hon skrattar tills hon nästan kiknar. Det är obotligt gulligt! C vill bara att skolan ska börja och O är en princessa med alla sina fasoner och idéer. Det är verkligen sant att alla åldrar har sitt charm...och det där med små barn och småa problem...jo då, det stämmer också.

Huvva...nu ska det betalas räkningar...efter jag ta itu med diskberget...*saknar diskmaskin*

kram till er alla!

Inga kommentarer: